En af de helt store udfordringer for mange unge, der skal rykke i lejlighed eller anden bolig er, at det kræver et relativt højt depositum. Mange unge førstegangslejere kommer direkte fra gymnasiet, hvor man typisk ikke har den højeste indtægt. Det kan derfor være uhyre svært at skulle finde penge til 3 x husleje til depositum.

I Aarhus ligger den almene leje af en lejlighed eksempelvis på omtrent 7.000-8.000 kr. Ganges dette med 3, skal der ca. findes 21.000-24.000 kr. Derudover skal der ofte betales 3 måneders husleje på forskud samt første måneds husleje. Som det ses, kan det meget hurtigt løbe op i 60-80.000 kr., som skal op af lommen fra dag ét. Derfor kan det være rart at finde et lån til depositum, som kan lette økonomien, indtil man er faldet til rette i de nye omgivelser. Lån penge til at betale indskuddet på nettet.

Du kan nemt låne til depositum online

I dag behøver man ikke skulle gå den tunge gang ned til banken, for at trygle og bede om et lån til eksempelvis depositum. Det kan klares hos mange låneudbydere online, der ikke behøver se en masse dokumentation, papirer og rapporter, som det tidligere var alment kendt, at banken skulle bruge. I dag kan langt det meste faktisk klares via telefonen og internettet.

Der er få krav til lån online

Ønsker du at låne online, kan vi glæde dig med, at kravene er ganske få for at få sin låneansøgning godkendt. De krav, der ofte går igen hos låneudbyderne er:

  • Du skal mindst være fyldt 18 år.
  • De fleste steder ønsker ikke at låne ud til dig, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.
  • Afhængig af låneudbyder skal du som udgangspunkt have et arbejde og en indtægt på minimum 150.000 kr. årligt.

Specifikke krav for de enkelte låneudbydere findes på deres hjemmeside.

Stigning i unge der låner til depositum

Som nævnt indledningsvist i denne artikel, er indgangsbarrieren for leje af lejlighed eller anden bolig hård. Det gælder især for unge, der endnu ikke har haft en fuldtidsansættelse. Derfor ser mange unge en god mulighed i at låne penge til depositum. Det viser sig også, at der er en stigning i antallet af unge, der benytter sig af muligheden. Især online låneudbydere kan mærke stigningen, hvilket skyldes anonymiteten, letheden og hastigheden bag. Det går uhyre stærkt med en låneproces online, og pengene kan stå på kontoen samme dag, som ansøgningen godkendes.

Ergo er det nemt og hurtigt at finde pengene, så man kan sætte gang i sit liv i de nye omgivelser. Det er dog vigtigt at kigge på, hvad ÅOP’en (Årlige Omkostninger i Procent) ligger på, da det kan blive en dyr affære, hvis ikke der er styr på løbetiden og tilbagebetalingsprocessen.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.