Skal du i gang med et byggeprojekt derhjemme, men mangler at finde den helt rigtige murer til opgaven? Projektet skal forløbe problemfrit, så du som kunde får en god oplevelse og et perfekt stykke murerarbejde.

Står du med et større byggeprojekt derhjemme og vil gerne finde den helt rette murer til den rette pris? Du er måske i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en fra dit lokalområde eller gå med et større firma eller noget helt tredje.

Der er mange muligheder for at finde en god murer; du kan bruge dit netværk, du kan lede efter en på internettet eller gå ned til den lokale murer og forhøre dig. Find den helt rette murer til dit byggeprojekt. Læs mere her.

Hvad enten du skal have bygget noget helt nyt, have lavet en tilbygning eller have ombygget noget gammelt, så er det godt at finde den rigtige fagmand til jobbet. Du vil gerne have en, hvor kommunikationen er god, og der ingen problemer kommer til at opstå undervejs.

Find den rette murer, så du kan overlade dit byggeprojekt i trygge hænder – gennemgå blot denne tjekliste.

Nr. 1: Dan dig et overblik

Du bør til hver en tid få skabt dig et overblik, inden du går i gang med et byggeprojekt. Hvad indebærer projektet, og hvad er dine forventninger til det? Det vil være til stor gavn for både dig selv og mureren, hvis du ved lige præcis, hvad du gerne vil have lavet.

Dertil er der fire vigtige punkter, du bør have med i dine overvejelser:

  1. Dit budget.
  2. Tidshorisonten for udførelsen af opgaven.
  3. Kan og vil du varetage noget af arbejdet selv?
  4. Har du brug for andre håndværkere såsom en tømrer til udførelsen af opgaven?

Du kan altid tage kontakt til et håndværkerfirma og spørge dem til råds i forhold til opgaven og dets udførelse, hvis du er i tvivl.

Nr. 2: Den gode murer

Du kan til hver en tid få flere forskellige murermestre og murere ud til en vurdering af dit byggeprojekt, så du kan danne dig et indtryk af dem.

En god murer er:

  • En som kan forklare dig om udførelsen af hans arbejde uden for mange fagtermer, så du forstår det.
  • En der overholder aftaler.
  • En som oplyser dig undervejs, hvis du ønsker det.

Nr. 3: Hvor finder du den gode murer?

Der findes heldigvis rigtig mange dygtige murer rundt omkring i landet.

Tag kontakt til en murer fra dit lokalområde, søg på internettet eller forhør dig i dit netværk. Måske kender du en, som er tømrer eller lignende. Ofte kender håndværkere nemlig andre håndværkere. Vælg dog gerne en murer med byg-garanti.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.