Køkkenknive er en essentiel del af dit køkkenudstyr, og med de rigtige kvalitetskøkkenknive kan man komme rigtigt langt. I denne artikel vil vi vise dig et udpluk af Tramontinas udvalg af professionelle køkkenknive.

Tramontinas produkter er det perfekte valg, hvad enten det er til den formelle borddækning, hvor det skal være fint og elegant, eller du bare mangler arbejdsredskab i køkkenet. Tramontinas køkkenknive er altid af en høj standard.

Tramontina kort fortalt

Tramontina, er et verdenskendt mærke som stammer fra Brasilien. De er især kendte for deres bestik og køkkenknive med trægreb af høj kvalitet. Træsorten der anvendes er af navnet Muiracatiara, der udelukkende findes i Amazonas. Denne træsort bruges grundet dets meget dekorative udseende, men også på grund af dets holdbarhed og kvalitet. Tramontina bruger genplantet træer og høster på egne træplantager.

Valg af den perfekte professionelle køkkenkniv til dit behov

Hvad enten du er professionel eller amatør, er det vigtigt at have en kvalitetskøkkenkniv. Og uanset om du skal bruge en kniv til filetudskæring, grøntsager, eller noget helt tredje, er det nemt at blive en masterchef med knive fra Tramontina.

Det unikke ved Tramontina og deres køkken- og kokkeknive er, at Tramontina producerer trægreb som tåler maskinopvask, dette er meget unikt for knive af denne standard. Tramontina er da også så sikker på kvaliteten, at der altid giver 5 års garanti på alle knive

Tramontina kokkeknive

Kokkekniv

Kokkekniv

Kokkekniven fra Tramontina ligger rigtig godt i hånden og er af højeste kvalitet. Den kommer i et unikt og gennemtænkt design og er fremstillet i blankpoleret INOX rustfrit stål. Perfekt til alt slags kød.

Tramontina filetkniv

Filetkniv

Filetkniv

Filetkniven er lidt mere fleksibel end den store kokkekniv – de har også to vidt forskellige formål. Filetkniven er god til filetering af for eksempel fisk, hvor du uden problemer kan skære helt ind til benet med denne kniv. Det tynde blad er også praktisk til udskæring af grøntsager, grundet dens tynde blad.

Besøg Roba.dk – din online isenkræmmer med kvalitetsprodukter til køkkenet og boligen

Roba tilbyder et hav af køkkenkniv, der er perfekte til lige præcis din opgave. Yderligere tilbyder Roba også en stort antal at knivslibere, da selv den bedste kokkekniv bliver sløv ved hyppigt brug.

For at holde kvaliteten oppe på din køkkenknive anbefales det også, at man har dem i en knivblok – dette har Roba selvfølgelig også til dig! Vigtigst af alt sørger Roba for hurtig levering og en personlig samt hurtig support, som kan vejlede og rådgive dig til valg af dit køkkenudstyr.

Har du allerede styr på dine køkkenknive, har Roba også et kæmpe sortiment inden for køkkenudstyr. Vi har alt i gryder, pander, ovnfaste skåle og fade, forskærersæt, grillredskaber og en masse andet.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.