Spo1

Det danske vejr kan ikke ligefrem siges at være lige godt altid. Vi har som bekendt fornøjelsen af at blive udsat for alle de fire årstider. Derfor bliver vi på tidspunkter i løbet af året udsat for slem kulde. Heldigvis har vi fået boliger af god kvalitet, der kan give os varmen. Ligesom de gammeldags brændeovne også udgør et godt bidrag.

Når du skal fyre op, er det dog ikke ligegyldigt hvilken form for afbrænding, du foretager. Vi anbefaler, at du fyrer med træpiller, hvilket du kan blive klogere på i det nedenstående.

Ekstra tip: Træpiller Sjælland (hurtig levering af træpiller til sjællandske kunder)

Træpiller er miljøvenlige

Vi skal passe på naturen. Til dette formål er træpiller et godt valg, da de er miljøvenlige ved afbrænding. Undersøgelser har vist, at askeindholdet i træpiller er mere end 10 gange så lavt som andre former for brænde som eksempelvis korn. Derudover er svovlindholdet i træpiller så lavt, at det er fritaget for afgifter.

Træpiller er nemme at opbevare

Træpiller kan både opbevares løst og i sække, og så længe de opvarmes tørt, så er der ingen problemer. Hvis du eksempelvis er indehaver af et loft eller en kælder, kan du uden problemer placere træpillerne der – så længe det er tørt. Du kan sågar placere dem i et skur under de rette omstændigheder.

Det er godt for pengepungen

Træpiller er også det bedste valg, hvis du tænker lidt med pengepungen. Træpillers solide holdbarhed og den lave pris gør, at du kan spare en masse penge i forhold til at vælge en anden form for brændsel.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.