ANNONCE: Artiklen er en annonce

Ingen siger, at man nødvendigvis skal investere i store og dyre kontorer og lagerlokaler, hvis man i virkeligheden foretrækker at drive virksomhed fra hjemmet. Denne artikel er netop skrevet til dig, som foretrækker at arbejde i trygge og hjemlige omgivelser.

Du får intet mindre end tre gode råd, som du med al sandsynlighed vil finde brugbare. Herfra er det op til dig, om du vil gøre brug af vores råd.

Bestil kameraovervågning til lager og kontor

Langt de fleste virksomheder gør brug af overvågning i enten højere eller mindre grad, så det bør du også gøre, selvom du driver virksomhed i dit eget hjem. At du arbejder hjemmefra er nemlig ingen garanti for, at dit lager og kontor ikke kan blive udsat for tyveri eller hærværk.

”Better safe than sorry”

Kameraovervågning er mere effektivt, end man umiddelbart tror, idet overvågningen har en dokumenteret præventiv effekt. Overvågningskameraer holder ikke alle tyve væk, men du bør ikke tvivle på, at kameraernes tilstedeværelse har en afskrækkende effekt på mange kriminelle. Der er al mulig god grund til at få overvåget sit lager og kontor, så hvad venter du på? Ønsker du at sikre din virksomhed, så følg linket her og læs om de mest effektive overvågningsmuligheder.

Lav en tilbygning

Der er ingen grund til at lide under pladsmangel, når der er mulighed for at lave en tilbygning. Det kræver dog, at du har en tilstrækkelig stor grund, og at dit byggeprojekt er blevet eller kan blive godkendt af din kommune.

Er der ikke penge til at lave en tilbygning, så må du tænke lidt kreativt. Du kan eksempelvis overveje at drive virksomhed fra hjemmets kælder eller garage, hvis der ikke er andre muligheder. Læs evt. bogen ”Fra kælder til milliard” af Jesper Buch, hvis du tvivler på, at man kan bruge en kælder som virksomhedsbase.

Køb alt i emballage på nettet

Det er fordelagtigt at købe emballage på nettet, uanset om man driver virksomhed fra hjemmet eller fra et kontor ude i byen. Den måske største fordel er, at du sparer en masse tid, idet du ikke skal besøge en fysisk forhandler af emballage. På internettet kan du købe alt fra papkasser, strækfilm og indpakningspapir til tape, kuverter og poser.

Ønsker du at spare penge på emballage, så skal du vide, at du kan finde emballage her. I bestillingsfasen kan du angive den ønskede leveringsform. Du kan eksempelvis vælge at få leveret de bestilte varer direkte til adressen, hvis du vil gøre det nemt for dig selv.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.