Badeværelset udgør et af hjemmets vigtigste rum.

Det kan de fleste boligejere nikke genkendende til. Det hænger meget logisk sammen med, at vi danskere tilbringer meget tid på badeværelset i løbet af en almindelig dag. Som boligejer har du nok erfaret, at badeværelset ikke er det nemmeste værelse at indrette, men fortvivl ej. I dag præsenterer vi dig for en masse gode idéer til at peppe dit badeværelse op.

Få udskiftet det gamle armatur

Gammelt armatur er ofte hærget af kalk- og rustrester, som ikke ligefrem pynter på badeværelset. Det er heldigvis muligt at behandle både kalk og rust, hvis man benytter sig af de rigtige produkter og teknikker. Er armaturet på dit badeværelse så hårdt medtaget, at du har opgivet at redde det, så bør du købe nyt armatur.

Du kan peppe dit badeværelse en smule op ved at købe nyt armatur til både bruser og håndvask. Det koster ikke det store, men det kan være en smule svært at montere de forskellige dele, hvis man ikke har erfaring med at udføre vvs-arbejde. For at sikre det bedste resultat anbefales du at hyre en vvs-montør.

Gør det personligt med fine pynteting

Et personligt badeværelse er et badeværelse, som sprudler af tryghed, charme og personlighed. Det lyder alt sammen meget godt, men det store spørgsmål er jo, hvordan man personliggør et badeværelse? Det kan man gøre på mange forskellige måder – eksempelvis ved at dekorere vindueskarm og håndvask med forskellige pynteting.

Der findes efterhånden rigtig mange fine pynteting til hjemmet, så hvilke skal du købe? Leder du udelukkende efter pynteting til badeværelset, så bør du overveje at skrive både lysestager og vaser på din indkøbsliste. Derudover bør du købe opbevaringskrukker, så du kan opbevare tandpasta, medicin og barberudstyr på en pæn og praktisk måde.

Luk lyset indenfor

Et lyst hjem er et rart hjem.

Er du enig? Så bør du lukke lyset indenfor på dit badeværelse. Lyset har nemlig enorm stor betydning for, hvilken følelse man får, når man træder ind på et badeværelse. Det skarpe lys er praktisk, når der skal lægges make-up og foretages en barbering, mens det afdæmpede lys vil være at foretrække, når man har brug for at koble af i badet efter en hektisk dag. Hvad angår belysningen, vil det være yderst praktisk at investere i spots, som byder på forskellige reguleringsmuligheder.

For den moderne husejer vil det i øvrigt være oplagt at gøre brug af trådløs belysning, som kan styres via en app.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.