ANNONCE: Artiklen er en annonce

I dag ved de fleste boligspekulanter, hvad der definerer et forældrekøb, og hvilke fordele der er ved denne investeringsform. Det er blevet en win-win situation at gøre forældrekøb, da man både kan hjælpe sine børn og gøre en god forretning. Selvom der er mange fordele ved at købe en bolig og leje det ud til sit barn, så er du ikke garanteret en smertefri oplevelse. Der er nemlig enkelte faldgruber, som man helst skal kende til på forhånd.

Ret henvendelse til en kompetent advokat

Der er ingen krav om, at man skal hyre en advokat, når man skal investere i en bolig til sit barn, men det kan være svært at undvære kompetent rådgivning. Der er gennem tiden rigtig mange forældrepar, som har brændt fingrene, fordi de ikke har sat sig ordentligt ind i tingene.

En boligadvokat kan gøre dig klogere på emner som boligsikring, gensalg, udlejning og skattemæssige forhold. Det er desuden en god idé at snakke med en revisor om kapitalafkastordningen og virksomhedsskatteordningen. Professionelle rådgivere kan skåne dig for mange problemer og bekymringer, hvorfor du ikke bør takke nej til professionel hjælp.

Ønsker du at gøre familiekøb i landets næststørste by, så find en advokat i Århus ved at søge på internettet.

Vær sikker på, at udlejning er tilladt

Før du kaster flere millioner efter en bolig i en af landets studiebyer, bør du sikre dig, at det rent faktisk er tilladt at leje boligen ud. Du skal i den anledning være opmærksom på ejerforeningens vedtægter. Såfremt der ikke tillades udlejning, bør du finde en anden bolig. Er du det mindste i tvivl, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Vær indforstået med risikoen for tab

Der er ganske rigtigt mange mennesker, som har vundet stort på at gøre forældrekøb, men økonomiske gevinster er desværre ingen selvfølge. Som forælder og dermed investor bør du være indforstået med risikoen for tab. Generelt kan man sige, at jo tidligere man sælger, desto større risiko er der for tab. Derfor er det vigtigt, at man betragter forældrekøb som en langsigtet investering.

Der skal også være råd til møbler

Investerer man i en flot og rummelig bolig, så vil det være en skam, hvis der ikke er penge til møbler. Det problem kan du heldigvis undgå at løbe ind i ved at budgettere med, at der skal sættes et vist beløb af til indkøb af møbler og andre ting til hjemmet.

Gå efter praktiske og holdbare møbler, som kan bruges i mange år, før de skal kasseres. Det er særligt fordelagtigt at købe træmøbler, da de er nemme at vedligeholde og ofte har en lang levetid. Det er på www.traevarer.dk, at du finder et overdådigt udvalg af træmøbler og trævarer til hjemmet.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.