Lykke kan som bekendt ikke købes for penge. Alligevel gør mange af os jævnligt et forsøg. Hvis du ofte oplever pladsmangel i boligen, er du bestemt ikke alene. Heldigvis findes der en løsning på problemet. Vi giver dig tre tips, der kan hjælpe dig med at rydde op og rydde ud i hjemmet.

Skru ned for nostalgien

Nostalgi er en dejlig ting. Men af og til kan følelsen af nostalgi også bringe os på afveje. For stort set alle mennesker gælder det, at vi har sager liggende i hjemmet, som vi aldrig bruger. Og typisk vil sagernes sentimentale værdi være dét, der forhindrer os i at skille os af med dem. Når du begynder at rydde ud i hjemmet, bør du under ingen omstændigheder føle dig forpligtet til at kyle alt dét ud, som ikke tjener et konstant praktisk formål. Men du kan overveje at sige farvel til bøger, du ikke har læst i årtier og tøj, du ikke har kunnet passe, siden du var ti kilo lettere.

Anlæg gode vaner

Der er ingen grund til at rydde op og ud, hvis du ikke bare nogenlunde kan holde hjemmet i orden på sigt. Derfor kan du med fordel lave en aftale med dig selv om, at du fremover skruer ned for de mere spontane af dine indkøbsture. Hold dig fra at købe møbler, som du ved, du ikke har plads til, og vurdér indholdet i dine køkken- og klædeskabe, før du svinger dankortet i jagten på noget nyt.

Let et eksternt opbevaringsrum

De sværeste ting at have med at gøre i en omfattende oprydningsproces er de ting, som vi bruger en del i meget begrænsede perioder. Disse ting dækker typisk blandt andet over teltudstyr, mountainbikes, fiskestænger og usædvanligt bastante vinterfrakker.
Skyldes pladsproblematikken i din bolig hovedsageligt, at du året rundt har denne form for ting liggende i hjemmets hjørner? Så bør du overveje at tjekke én af de virksomheder, der specialiserer sig i opbevaring af ting. Mange af disse virksomheder udbyder opbevaringsrum i alle tænkelige størrelser og til et væld af forskellige priser. Uanset dit behov findes der med andre ord garanteret et opbevaringsrum, der passer perfekt til de af dine sager, som efterhånden er klar til at flytte fra boligen.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.