ANNONCE: Artiklen er en annonce

Vi får alle sammen mere energi, når det er sommer. Varmen og især lyset gør, at dit energiniveau stiger mærkbart. Den ekstra energi kan du bruge på mange forskellige måder. En virkelig smart og nyttig måde at gøre det på er ved at bruge nogle kræfter på at forbedre dit hjem og din garderobe.

Sæt flere lamper op

Vær opmærksom på, hvad det ekstra sollys gør for dig. Den mangler vi om vinteren, og derfor kan du indrette dit hjem med noget kunstigt lys, som kan hjælpe dig igennem den mørke tid. Dels er det ret praktisk, at du kan se dit hjem tydeligt, og dels gør det også noget positivt for din komfort og tryghed.

Sæt lamper op i lofterne og andre steder, og stil gerne nogle gulvlamper i nogle lidt dunkle kroge i hjemmet. Det kan enten være som ren hyggebelysning, eller det kan være et godt læselys ved din lænestol.

Det er vigtigt at have både direkte lys og indirekte lys i din indretning. Det har øjnene bedst af.

Få også styr på din garderobe

Er det efterhånden ved at være længe siden, at du har gennemgået hele din garderobe? Så er sommerperioden et perfekt tidspunkt at få gjort det på.

Det er nu, du har overskuddet til at tjekke, hvilket af dit tøj der skal videre. Tag hvert stykke tøj og vurdér, om det skal ned i genbrugsforretningen, eller om det skal tilbage i klædeskabet igen. Sortér gerne med hård hånd. Det giver så god luft og god energi at få ryddet kraftigt ud.

Den gode sidegevinst ved at rydde godt ud er, at du så kan supplere med noget nyt og lækkert tøj og fodtøj. Vælg for eksempel at bygge din nye garderobe op med items fra American Vintage. Det er godt og lækkert basistøj i en super god kvalitet. Med det tøj kan du sætte de forskellige dele sammen, så det altid kommer til at matche, og du kan også sagtens kombinere det med alt dit øvrige yndlingstøj.

Det er både lækkert og befriende at få skiftet ud i garderoben fra tid til anden. Det er ligesom at starte på en frisk igen. Sæt gerne et par gode spotlys op til at oplyse dit klædeskab, så er det altid nemt at finde det rette outfit, når det er mørkt udenfor.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.