Spo1

Et tag kan holde sig pænt og funktionelt i mange år, men uanset hvor godt man passer på det, så kommer der en dag, hvor det skal udskiftes. En komplet tagudskiftning kan blive en dyr affære, men det er ikke sikkert, at du behøver at tømme alle dine konti.

Denne guide er skrevet til dig, som har brug for hjælp til at vælge det rigtige tag til dit hus. Læs artiklen og bliv godt rustet til at træffe de rigtige valg.

Start med et gratis tagtjek

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt dit tag kan reddes med en tagreparation, eller om det er nødvendigt at udføre en komplet tagudskiftning, så bør du bestille et gratis tagtjek. Det kan nemlig være svært at vurdere, hvornår det er ved rette tid at udskifte taget, hvis man ikke er fagmand eller har stået i en tilsvarende situation tidligere.

Bestiller du et tagtjek, så kan du få en professionel vurdering af dit tags tilstand, og netop denne vurdering kan gøre dig klogere på, hvad du skal stille op med dit tag. Såfremt der i forbindelse med tagtjekket blot bliver identificeret mindre skader, så kan du måske nøjes med at få repareret taget i stedet for at få det udskiftet.

Vælg den rigtige tagtype

Jydsk tagteknik er et af de tagfirmaer, du kan vælge at tage kontakt til, når du skal have udskiftet dit tag. Dette firma arbejder med følgende tagtyper:

  • Decra tag
  • Eternittag
  • Quadro tag
  • Tagpap tag
  • Tegltag
  • Betontag

Du skal tage højde for rigtig mange faktorer, når du skal vælge tagtype. De vigtigste faktorer omfatter holdbarhed, tæthed og materialepris, men du bør også være opmærksom på graden af kompleksitet, og hvilke krav der stilles til den løbende vedligeholdelse.

Det er ingen hemmelighed, at der er nogle tagtyper, der er mere populære og almindelige end andre, men tagtypernes grad af popularitet bør ikke være det vigtigste for dig. Vægt altid dine personlige krav og ønsker højere end alt andet.

Få et godt tilbud på et nyt tag

Det er nemmere sagt end gjort at give et brugbart svar på, hvad et nyt tag koster, da der ikke findes et entydigt svar på dette spørgsmål. Du har heldigvis mulighed for at få et kvalificeret bud på, hvor meget det vil koste, hvis du indhenter et uforpligtende tilbud.

Forventet pris på nyt tag

Prisen kan variere alt efter tagtype, tagstørrelse og mange andre faktorer. Det er med andre ord ikke muligt at oplyse en omtrentlig pris på et nyt tag uden yderligere oplysninger. Selvom du ikke kan få et godt tilbud uden at beskrive opgaven, så kan du med fordel gøre dig nogle tanker om, hvad den ønskede tagløsning kommer til at koste samlet set.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.