Bekæmpelse af alger kan være en regulær hovedpine. Har du et hus, hvor dine fliser på terrassen eller i indkørslen er grønne af alger, så har du højst sandsynligt prøvet forskellige metoder af, for at få fliserne renset. Det er dog ikke altid, at det lykkes, hvorfor hovedpinen blot vokser sig større.

Algebekæmpelse behøver dog ikke være en hovedpine, der ikke er til at overkomme. Herunder vil vi komme ind på nogle af de vigtigste ting, der er værd at vide om algebekæmpelse og rensning af fliser.

Sådan udfører du en algebehandling

Det er ikke altid lige nemt at slippe af med de alger, der har valgt at placere sig på dit tag eller din terrasse. En algebehandling er ikke altid nok, medmindre den udføres på professionel vis. Det er nemlig vigtigt, at behandlingen udføres korrekt, og at man husker på, at det er en løbende proces. Du kan ikke blot behandle dine overflader en gang hvert femte år. Det skal gøres årligt, for at du får det bedste resultat og undgår flisepest.

Det handler om, at du med din algebehandling gør det endnu sværere for algerne at komme igen. Det optimale resultat vil naturligvis være, at du aldrig skal tænke på alger mere – det er dog uhyre svært at opnå.

Bekæmp algerne inden det er for sent

Selvom det kan lyde underligt, så kan en algebehandling udført af professionelle fagfolk være en god investering. Får du ikke udført behandlingen korrekt, så risikerer du nemlig, at levetiden på dine overflader forkortes. Det betyder med andre ord, at du i værste tilfælde skal investere i et nyt tag eller en ny overflade til din terrasse. Det kan hurtigt blive en stor økonomisk udgift, som vil kunne undgås ved at være vedholdende i sin bekæmpelse af alger o.l.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.