Spo1

En ting er at finde de helt rigtige gardiner. En anden er at vælge den rigtige længde og bredde til gardinerne.

Det er ikke en større videnskab at foretage en opmåling, men faktum er, at rigtig mange boligejere fejler i denne proces. Derfor mener vi, at det er på rette tid at udarbejde en guide, som alle kan få glæde af. Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe opmålingsdelen an, så bliv på siden og nyd vores mange guldkorn.

Mål bredde og højde mindst to gange – eller få professionel hjælp

Skal du købe nogle passende gardiner til dine døre og / eller vinduer, så skal du bruge en smule tid på at måle dine døre eller vinduer. Du har nemlig brug for at kende til højden og bredden på døren eller vinduet.

Det er altid en god idé at måle efter en ekstra gang, så man ikke kommer til at bestille nogle gardiner, som enten er for smalle, brede eller korte.

  • Bredde: Mål fra yderside af beslag til yderside af beslag
  • Højde: Mål højden (der bliver tilføjet ekstra højde til oprulningen)

Fischer Gardiner står til din rådighed, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal foretage opmålingerne. Dette skandinaviske firma lægger gerne vejen forbi din bolig og laver en gratis opmåling. I samme ombæring kan du få udarbejdet et uforpligtende tilbud på gardiner efter mål. Der er altså rig mulighed for at få professionel hjælp uden at skulle have penge op af lommen.

Følg en opmålingsvejledning

Er du typen, som foretrækker at gøre tingene selv, men har du ikke helt styr på, hvordan du skal måle dine vinduer eller døre, så kan du søge efter en opmålingsvejledning. Der findes rigtig mange opmålingsvejledninger på nettet – både tekstbaserede og grafiske guides. Følger du en af disse guides, så kan det aldrig gå helt galt. Det er naturligvis også tilladt at søge hjælp hos venner og bekendte.

Hvor kan man købe gardiner efter mål?

Det kan man mange steder, men det nemmeste, hurtigste og billigste er at købe gardiner på nettet. Her finder man nemlig alt, hvad man kan drømme om inden for gardiner til hjemmet. Det gælder alt fra lamelgardiner og rullegardiner til liftgardiner og mørklægningsgardiner. Din foretrukne gardintype forhandles helt sikkert også online.

Skal man have mest muligt for pengene, så skal man vælge sin forhandler med omhu. Fischer Gardiner med showrooms i henholdsvis Aarhus og Gentofte er en af de virksomheder, som man bør kigge nærmere på. De forhandler noget for enhver smag, og deres priser er tilstrækkeligt lave til, at alle har råd til at købe deres gardiner.

Du bestemmer helt selv, om du vil besøge et fysisk showroom, før du afgiver en bestilling. Du kan sågar anmode om at få besøg af en erfaren konsulent, hvis du har brug for hjælp til opmålingerne. Fischer Gardiner garanterer dig en god oplevelse, hvad enten du leder efter nye gardiner til soveværelset, eller om du vil have udskiftet alle gardinerne i hjemmet. Dine nye gardiner er kun få klik væk.

Del dette indlæg

Der er lukket for nye kommentarer.